Bij Schuddinck Creations kan u kiezen uit 3 formules: we maken enkel het ontwerp, we verzorgen enkel de technische uitvoering of u kiest voor het totaalpakket: ontwerp en uitvoering.

uitvoering

U, uw architect of interieurarchitect, bezorgt ons een concreet plan of project. Uw idee combineren we dan met onze ervaring. Door deze samenwerking worden interieurs omgevormd tot een omgeving waarin u zich thuis voelt.

Wij staan garant voor een betrouwbare, toegewijde samenwerking en opvolging. Gedegen vakmanschap met gevoel voor detail en materie en een passie voor het vak, dat is waar Schuddinck Creations voor staat. De materialen waarmee we werken zijn uiterst verscheiden. Met liefde voor hout worden fineer en massief hout meesterlijk verwerkt evenals verschillende plaatmaterialen en kunststoffen. Wij maken van uw interieurdromen tastbare realiteit.

ontwerp

Via een verkenningsgesprek wordt gepolst wat uw verwachtingen of wensen zijn. Hierna worden esthetische, functionele en budgettaire aspecten onderzocht en op elkaar afgestemd. De bestaande situatie wordt in kaart gebracht en een eerste ontwerp wordt hierop ingepast. Dit wordt samen met u grondig besproken. Zo evolueert het voorontwerp naar een definitief plan. Op die manier wordt het inzichtelijk naar de opmaak van offertes en de uitvoering van dit plan. Afhankelijk van uw wensen kan u ook de opvolging van uw volledig project door ons laten coördineren.

Modern of klassiek, eigentijds of tijdloos, complex of strak,... Bij Schuddinck Creations is geen enkel interieur standaard. Het is een proces van creativiteit en ontwerpen in een diversiteit van stijlen.

+

Wij zorgen voor de totaaloplossing van uw interieurvraagstuk, het ontwerp wordt grondig met u besproken. Na definitieve keuzes wordt de productie gestart en aansluitend wordt uw interieur ter plaatse met uiterste zorg gemonteerd.

Schuddinck Creations kan voor u ook de volledige coördinatie van het bouwen of verbouwen op zich nemen. Elk project wordt vanaf het prille begin in elke stap begeleid. Van het samen brainstormen over uw interieur in de ontwerpfase tot plaatsing van het laatste stukje in een complexe puzzel. Ook alle eventuele onderaannemers worden zo op elkaar afgestemd en niets wordt aan het toeval overgelaten. Maatwerk, creativiteit, vakmanschap en perfectie als één geheel vertaald in uw interieur en volledig naar uw wens... Het kan!

website en modx cms
ontworpen door omega websolutions